Luchtzuivering door water met een verhoogde Redoxwaarde

Door water met een verhoogde Redoxwaarde door uw ruimtes te vernevelen, zuiveren we de lucht van iedere schimmel, virus en of bacterie.

 

Door het gebruik van een speciaal ontwikkeld vernevelingapparaat, en Vires5 Deso zuiveren wij op natuurlijke wijze de lucht. Het vernevelingapparaat gevuld met Vires5 Deso verspreidt een droge mist die in korte tijd de lucht in uw ruimte zuivert, waardoor er geen enkele schimmel, virus of bacterie meer in de lucht van de behandelde ruimtes aanwezig is. Terwijl eerder de schimmels, virussen en bacteriën door de lucht verspreid werden en voor allerlei ziektes en aandoeningen zorgden.

Gezonde en frisse lucht in uw bedrijf
U wilt gezonde, zuivere lucht inademen. Altijd en overal. In uw bedrijf, kantoor of andere binnenruimte. Door het gebruik van een speciaal ontwikkeld vernevelingapparaat, en Vires5 Deso zuiveren wij op natuurlijke wijze de lucht in uw binnenruimte. Zo kunt u weer opgelucht ademhalen.

Lucht. Gezonde, frisse lucht. Zuurstof in je longen, je goed voelen. Het lijkt zo gewoon, maar is niet meer vanzelfsprekend. De ons omringende atmosfeer is vervuild geraakt, waardoor de lucht die we inademen niet meer zuiver is. Dat geldt niet alleen voor de buitenlucht, maar ook voor ons binnenklimaat. Virussen, schimmels, bacteriën, en nare geurtjes hopen zich op en schaden onze gezondheid. Het aantal mensen met luchtwegklachten stijgt dan ook sterk. Het vernevelingapparaat gevuld met Vires5 Deso verspreidt een droge mist die in korte tijd de lucht in uw ruimte zuivert, waardoor er geen enkele schimmel, virus of bacterie meer in de lucht van de behandelde ruimtes aanwezig is. Zo wordt en blijft de atmosfeer in uw bedrijf, kantoor of andere binnenruimte optimaal schoon en zuiver. Door water met een verhoogde Redoxwaarde door uw ruimtes te vernevelen, zuiveren we de lucht van iedere schimmel, virus en of bacterie. Het resultaat: een frisse, gezonde lucht, die continu en optimaal wordt gezuiverd. U haalt vrijer adem.

Het vernevelingapparaat is klein en handzaam en kan in verschillende ruimtes geplaatst worden. Zet het eens in de stallen van uw dieren of in de kassen, binnen mum van tijd merkt u de resultaten: uw dieren zijn gezonder en uw gewassen sterker en beter ontwikkelt.

Geurbestrijding
Door het gebruik van een vernevelingapparaat en Vires5 Deso kan organische stank op een natuurlijke manier bestreden worden. Hoewel de geur van de bakker heerlijk is als u voorbij loopt, kan het voor de omringende bewoners een vervelende geur zijn. Zo zijn er allerlei denkbare geuren die voor de een aangenaam en voor de ander zeer indringend zijn. Door de droge mist op het luchtkanaal aan te sluiten, worden al deze geuren op natuurlijke wijze vernietigd.

Comments are closed.